Mediasky je firma koja se od 2007 godine bavi telekomunikacionim uslugama te je svom dosadašnjem radu prevazišla mnoge telekomunikacione tehnologije kao što su bežični internet, ADSL internet, DOCSIS ( kablovski internet i televizija ) FTTH ( optika do kuće ).
Iz gore navedenog nije teško zaključiti da firma Mediasky ima jako bogato iskustvo u Telekomunikacijonom i IT sektoru.
Mediasky je jedan od vodećih internet provajdera koji konstantno ulaže u izgradnju novih mreža te se trudi izgraditi što bolju i kvalitetniju mrežu za svoje korisnike.
Takođe se trudimo biti u korak sa svjetskim operaterima kada je u pitanju ponuda kablovske televizije kao i brzine interneta u regiji naše pokrivenosti.
Nesumnjivo je da konstantno bilježimo rast našeg poslovanja, a samim tim povećavamo i broj zaposlenih u našoj Firmi. Firma Mediasky d.o.o. zapošljava veliki broj mladih ljudi koji predano rade i trude se omogućiti što bolju i kvalitetniju uslugu svim svojim korisnicima.
Hiljade zadovoljnih korisnika potvrda su kvalitetne usluge bazirane na posvećenosti našeg iskusnog tima.
Za one rijetke trenutke kada nailazite i na najmanje poteškoće, uvijek vam je na raspolaganju korisnička podrška, gdje će Vam naš stručni tim brzom reakcijom pomoći da se otklone eventualni problemi.

Naša ponuda je jednostavna, transparentna i orijentisana prema vašim potrebama.
Izaberite kvalitet.

22 zaposlena radnika

250000 + metara ugradjenih kablova

4500+ internet korisnika

Naši ciljevi

site-img33

 

Misija

Pružamo najbolji korisnički doživljaj televizije, interneta I fiksnog telefona, nudeći najkvalitetnija I najbrža inovativna tehnička rešenja. Ulažemo znanje, entuzijazam i kreativnost u kontinuirani rast i razvoj, kako bi našim korisnicima pružili što veći nivo zadovoljstva našim uslugama.

Težimo da olakšamo komunikacije korisnicima naših usluga, omogućavajući im globalnu povezanost uz najbrže i najsigurnije mogućnosti prenosa informacija.

site-img32

 

Vizija

Menjamo se na bolje da bismo trajali. Usmereni smo ka promenama i sledimo viziju budućnosti. Prepoznajemo inovativnost, kreativnost i inicijativu zaposlenih. Fleksibilni smo i prilagodljivi promenama. Održavamo efikasnost na najvišem nivou i utičemo na konstantan rast tržišnog učešća. Gradimo prepoznatljivost I nivo kvaliteta i s tim doprinosimo konstantnom rastu kompanije. Utičemo na konstantan rast tržišnog učešća.

Naše vrednosti su put i sredstvo koje nas vode ka istom cilju, one su naša filozofija, principi i uverenja kojih se držimo na tom putu. Ovim vrednostima postavljamo putokaze u pravcu što uspešnijeg poslovanja i rezultata kojima težimo. Na čvrstim temeljima naše kompanije raste i razvija se moćan brend.