Mediasky je firma koja se od 2007 godine bavi telekomunikacionim uslugama te je svom dosadašnjem radu prevazišla mnoge telekomunikacione tehnologije kao što su bežični internet, ADSL internet, DOCSIS ( kablovski internet i televizija ) FTTH ( optika do kuće ).
Iz gore navedenog nije teško zaključiti da firma Mediasky ima jako bogato iskustvo u Telekomunikacijonom i IT sektoru.

Mediasky je jedan od vodećih internet provajdera koji konstantno ulaže u izgradnju novih mreža te se trudi izgraditi što bolju i kvalitetniju mrežu za svoje korisnike. Takođe se trudimo biti u korak sa svjetskim operaterima kada je u pitanju ponuda kablovske televizije kao i brzine interneta u regiji naše pokrivenosti.
Nesumnjivo je da konstantno bilježimo rast našeg poslovanja, a samim tim povećavamo i broj zaposlenih u našoj Firmi.
Firma Mediasky d.o.o. zapošljava veliki broj mladih ljudi koji predano rade i trude se omogućiti što bolju i kvalitetniju uslugu svim svojim korisnicima.
Hiljade zadovoljnih korisnika potvrda su kvalitetne usluge bazirane na posvećenosti našeg iskusnog tima.
Za one rijetke trenutke kada nailazite i na najmanje poteškoće, uvijek vam je na raspolaganju korisnička podrška, gdje će Vam naš stručni tim brzom reakcijom pomoći da se otklone eventualni problemi.
Naša ponuda je jednostavna, transparentna i orijentisana prema vašim potrebama.

DOKAZ NAŠEG RADA I TRUDA

Firma Media sky doo od nastanka pa sve do danas strpljivo i marljivo radi na tome da postanemo i ostanemo vodeći telecom operater u regionu pa i dalje. Uz sav trud dosadašnji itekako imamo i pismenih priznanja za to. S ponosom dijelimo sa vama jos jedan jako važan certifikat. U pitanju je certifikat boniteta koji potvrđuje da su finansijsko stanje i opće poslovanje iznad prosjeka i da se nosilac Certifikata boniteta nalazi među 12,9% najpouzdanijih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Hvala Vam što ste dio naše velike porodice i što nam ukazujete povjerenje. A mi ćemo i nadalje raditi kao i prvih dana te se truditi da opravdamo povjerenje naših korisnika, poslovnih partnera kao i uposlenika bez kojih ništa od ovog ne bi bilo moguće.

BIH_001
ENG_001

29 zaposlena radnika

250000 + metara ugradjenih kablova

4500+ internet korisnika